Lidmaatschap

Na het behalen van het EHBO-diploma bij onze vereniging bestaat de mogelijkheid om lid te worden (is verlengingscursus om diploma geldig te houden).

Het lidmaatschap bedraagt 45,- euro per seizoen (2021-2022)

Uiteraard zijn ook allen welkom, die al een geldig diploma hebben en o.a. door verhuizing op zoek zijn naar een andere vereniging.

Herhalingslessen:
De herhalingslessen die het diploma geldig houden vinden plaats vanaf september op de maandag- dinsdag- woensdag- en donderdag avond van 19.30 – 21.30 uur, met uitzondering van feestdagen.

Locatie: Verenigingsgebouw EHBO St. Jan Hoorn, Diodeweg 2E, 1627 LL Hoorn.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Iedere maand kan er gekozen worden uit 4 avonden(1 maandag- 1 dinsdag- 1 woensdag- en 1 donderdag avond) om de herhaling lessen te volgen.
Er dienen per seizoen tenminste 6 herhalingslessen gevolgd te worden om de geldigheid van het diploma te behouden.
Voor het seizoen 2019-2020 zijn de datums te vinden op de pagina Herhalingslessen

Vereniging:
Onze vereniging telde in september 2019 ruim 85 leden.
We zijn een actieve vereniging, waar de leden de mogelijkheid krijgen hun vaardigheden te oefenen, tijdens de vele evenementen in Hoorn, waarvoor onze vereniging de hulpverlening verzorgt.

Onze vereniging toont zijn maatschappelijke betrokkenheid door hulp te verlenen tijdens bijna alle evenementen in Hoorn, o.a. de Stadsfeesten, Huttenbouw B&O en Jaarmarkt Blokker.

Hulpverlening: Deze hulpverlening wordt verzorgd door leden van onze vereniging.
De hulpverlening bestaat uit 1 of meerdere teams van 2 personen, waarbij een onervaren lid altijd wordt gekoppeld aan iemand met ervaring.
Ieder team is slechts een paar uur in functie. Omdat vele leden zich vrijwillig aanmelden om hun bijdrage te leveren, kunnen we tot op heden alle verzoeken om hulpverlening honoreren.

Spreek e.e.a. u aan en wilt u lid worden van onze vereniging?

Dat kan door het inschrijfformulier in te vullen.

Heeft u nog vragen?

Gelieve dan contact op te nemen met onze secretaris

Over

Reacties gesloten.