sponsoren

 

Afval is waardevol. Door afvalstromen bij de bron goed te scheiden, kunnen we er grondstoffen van maken die we steeds opnieuw kunnen gebruiken in nieuwe producten en materialen. Om waardevolle grondstoffen van de aarde te beschermen en te behouden, wil SUEZ iedereen laten inzien hoe waardevol afval is.

 

Reclamegeschenken “Via Sofia”is een bedrijf gevestigd op de factorij 2b te Zwaag. Dit bedrijf is actief in de verkoop van allerlei artikelen bedrukt met uw eigen logo, naam, tekst, foto of wat u maar wilt. Naast het verkopen van bedrukte artikelen zoals kleding, pennen, bekers, petten, paraplu’s, etc. kunt u ook bij ons terecht voor het beletteren van uw auto, etalage, stand, reclameborden, etc.. Als u op zoek bent naar een nieuw logo passend bij uw bedrijf, zijn wij bereid u hierbij te helpen.

 

Wekelijks vindt u in Weekblad Zondag voor Westfriesland een keur aan artikelen van verenigingen, clubs en bedrijven. Weekblad Zondag staat vol met verhalen over van alles in de buurt, uw buurt wel te verstaan. We besteden aandacht aan grote evenementen als Hoorn Modestad, de Hoornse Kermis en de Hoornse Stadsfeesten maar ook aan kleine buurtgerichte activiteiten.

Over

Reacties gesloten.